Ja tenim la selecció a casa

Aquest dijous va arribar a l’Aeroport de Barcelona, la selecció que ha representat a Catalunya i a la Federació Esportiva Catalana de Twirling en la “International Cup 2011″ – Jacksonville, Florida, USA els dies 4, 5, 6 i 7 d’Agost.

El resultats han estat excel.lents, en les diferents modalitats que aquests 4 esportistes han participat, els més significatius les dues medalles aconseguides a la modalitat “Artistic Pairs”.

La parella formada per Mireia Ruiz del C.T. ULLDECONA i Sergi Catalán del C.T. BADALONA, han assolit la medalla d’or de la seva categoria “Adult”.

La parella formada por Laia Diaz del C.T. ULLDECONA i Joan Callau del C.T. DELTEBRE , han assolit la medalla de bronze de la seva categoria “Junior A”.

Cal destacar que no és la primera vegada que aquests esportistes aconsegueixen bons resultats en una competició d’aquestes característiques, recordem que l’any 2009 a Sydney Australia, Sergi Catalán en la categoria “Sènior A”, va aconseguir la seva primera medalla d’or i una altra de plata, Mireia Ruiz en la categoria “Adult A” va aconseguir una d’or. També Paco Rodriguez del C.T. Tortosa en la categoria “Adult” va aconseguir una d’or i una altra d’argent i que Blinera Sahitolli del C.T. Amposta en la categoria “Junior A”, va aconseguir una altra medalla d’or.

F.E.C.T.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.