LA SELECCIÓ CATALANA DE TWIRLING 3r A L’EUROPEAN CUP 2012 DE BÈLGICA

Selecció Catalana de Twirling 3r

Durant el 5 i 8 de juliol a Hasselt (Bèlgica), la Selecció Catalana de Twirling integrada per diferents atletes, tècnics i representants de la Federació Esportiva Catalana de Twirling (FECT), varen participar a l’European Cup de Twirling.
Amb una delegació de cinquanta persones, la FECT va competir en les modalitats d’Estil Lliure, Parelles, Equips i Grups de les categories Junior i Senior, obtenint uns resultats extraordinaris.
L’Estil lliure Junior, Erika Mayor i Diana Popa (C.T. Ulldecona) varen quedar en onzena i setzena posició; Laia Bertomeu (C.T.Deltebre), trenta-novena i Aida Mestre (C.T.Tortosa) quaranta-unena posició d’un total de 49 participants.
L’Estil lliure Senior, Mireia Ruiz (C.T.Ulldecona) va quedar vintidosena, Lorena Cases (C.T.Tortosa), vintitresena posició i Mariona Torrent (C.T.Costa Brava) vinticinquena posició de 52 participants.
La Parella Júnior (formada per Laia Díaz i Diana Popa del C.T. Ulldecona) va quedar en tercera posició de 13 participants.
La Parella Sènior (formada per Mireia Ruiz i Laura López del C.T. Ulldecona) va quedar en cinquena posició de 13 participants.
Els Equips Júniors van quedar tretzè (C.T. Tortosa) i quinzè (C.T.Deltebre) de 19 participants i, el Grup Júnior va quedar novè (C.T.Costa Brava)de 11 participants. Finalment, els Equips Sèniors, van quedar classificats en cinquena (C.T. Ulldecona) i sisena posició (C.T.Costa Brava) de 23 participants.
Cal destacar que la Final d’Equips Sènior va estar integrada per dos equips de França, dos d’Itàlia, i els dos equips Catalans.
Amb aquests resultats, Catalunya ha estat classificada en tercera posició per equips.
Ara la FECT està preparant la Selecció Catalana integrada per atletes de C.T. Costa Brava, C.T. Ulldecona, C.T.Deltebre i C.T.Tortosa pel Campionat del Món que es durà a terme durant els dies 29 de Juliol i el 9 d’Agost a París.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.