Jornada de lideratge esportiu femení

Benvolgut, benvolguda,

La Unió de Federacions Esportives ditza la I Jornada de Lideratge esportiu femení que tindrà lloc el proper dia 16 de juny, per aquest motiu us agrairem que en feu la màxima difusió possible.

Aquesta Jornada, on es parlarà del nou Decret pel qual es regulen les entitats esportives de Catalunya, vol ser una iniciativa per potenciar la igualtat en el lideratge esportiu.

Hi sou convidades totes aquelles persones que ja ocupeu llocs en les juntes directives, perquè pugueu participar en el debat i aporteu les vostres reflexions i experiències, però també volem l’assistència de la gent que comença, que té per davant un futur que aquest nou decret empara, ja que com prou bé sabem la gent de l’esport, l’elit no seria possible si no sabem cuidar la base.

Aquesta Jornada, també serà un bon punt d’informació per a les entitats que hauran de preveure plans d’igualtat per adequar-se a la normativa vigent.

No hi ha dubte que l’augment de noves veus, d’opinions i d’estratègies, han de portar en el procés de decisió, un enriquiment que no té cap precedent en l’àmbit de l’esport.

Em plau adjuntar-te el programa de la Jornada i la butlleta d’inscripció.

Tot esperant poder saludar-te en el marc d’aquest acte, rep una salutació cordial.

Ester Bonet

93 487 45 75 (ext. 8 )

Unió de Federacions Esportives de Catalunya

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.