Final Catalunya Sud

Durant els dies 6 i 7 d’abril, es va dur a terme al pavelló municipal d’Ulldecona el campionat de twirling final Catalunya sud. Han estat dos dies intensius on el twirling català ha demostrat estar a l’alçada un cop més i que la rivalitat a la pista no queda renyida en la bona convivència. Hi han intervingut els clubs d’Amposta, Alcanar, Deltebre, Sta Barbara, Alcalatén, Tortosa i el club organitzador club twirling Ulldecona. Els i les atletes que han participat han demostrat un gran nivell i molts i moltes passaran a la final de Catalunya que tindrà lloc els dies 25 i 26 de maig a la població de Blanes.
El proper dia 21 d’abril tindrà lloc la final Catalunya Nord a Maçanet de on sortiran la resta de finalistes per al campionat de Catalunya.
Voldríem agrair des de la FECT l’hospitalitat del club organitzador així com el recolzament tant de part de l’ajuntament d’Ulldecona, representat per l’alcaldessa Núria Balagué, el reguidor d’esports José Verdú, la regidora Fina Salvatella i d’institucions catalanes, representant territorial l’esport a les Terres l’Ebre, Cinta Espuny.
Gràcies a tots i visca el Twirling.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.