Final Catalunya Nord

El president de la Comissió Gestora de la FECT el sr Juan Pedro Mayor va inaugurar el campionat de twirling Final Catalunya Nord el diumenge 21 d’Abril del 2013 que es va realitzar a Maçanet de la Selva.

La majoria dels atletes que van arribar a la final van poder classificar-se pel campionat de Catalunya que tindrà lloc a Blanes els dies 25 i 26 de maig. Els que no es van classificar, tant a la final com a les semifinals, encara disposen d’un altra oportunitat al campionat Copa Federació que es durà a terme el primer cap de setmana de maig a Alcanar.

Agraïm des de la junta Gestora el modèlic comportament dels clubs participants així com valorem el bon nivell del twirling català malgrat les dificultats que s’estan travessant.

Felicitem també al equip de jutges que han realitzat un excel•lent treball i agraïm la calorosa rebuda que hem tingut per part dels membres i col•laboradors del club organitzador, el club de twirling Maçanet i que ens han deixat amb les ganes de repetir.

Visca el twirling.

Junta Gestora FECT

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.