El diumenge 28 d’abril es va dur a terme a la Seu de la FECT, les eleccions de la nova Junta Directiva. Es van presentar dos candidatures encapçalades per el Sr. Rubén Pueyo i la Sra. Sara Abad.
A les 10 del matí es va poder començar a votar i després d’una jornada modèlica es va fer el recompte dels vots a les 14h. pels membres de la Junta Electoral: Sra. Heroina Tello,Sr. Francisco Rodríguez i presidida pel Sr. Ramon Hernández; també assisteix en representació de la SGE la Sra. Cinta Espuny i sr. Juan Pedro Mayor com a president de la Junta Gestora de la FECT. Es presenten com a interventors de les candidatures, sr. Joan Mompel (candidatura sr. Rubén Pueyo) i Sra. Alejandra Cardozo (candidatura Sra. Sara Abad).
El resultat va ser molt ajustat amb:
10 vots candidatura sr. Rubén Pueyo
9. vots candidatura Sra. Sara Abad
1. vot nul
1. vot blanc

La Junta Electoral després de redactar  l’acta donant per guanyadora la candidatura integrada per Sr. Rubén Pueyo com a President, Sra. Angi Mompel, Sra. Laura Lopez, Sra. Salomé Marín, Sra. Cristina Castillo, Sra. Anna Isabel Sánchez, Sra. Olga Tomás, Sr. Josep Batet, Sra. Isabel Peñuela i la Srta. Geni Ramos.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.