Premi a Joan Manel Mompel

 

mompelPREMI  A LA APORTACIO LLARGA I CONTINUADA AL MÒN DE L’ESPORT PER JOAN MANEL MOMPEL

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha presidit aquest dijous, 29 de maig, l’acte de lliurament de la primera edició dels Premis Esportius de la Generalitat a les Terres de l’Ebre que s’ha celebrat a Tortosa.

L’acte, que ha comptat amb la participació del delegat del Govern, Xavier Pallarès, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el vicepresident de la Diputació de Tarragona, Pere Panisello, i la representant territorial de l’Esport, Cinta Espuny, ha premiat més d’una setantena d’esportistes majors d’edat de les Terres de l’Ebre que han aconseguit el primer lloc en els campionats de Catalunya, o bé que han aconseguit pòdium en campionats d’Espanya i/o nivells superiors, o també que hagin estat campions absolut de la seva especialitat durant l’any 2013.

Al mateix temps, la Generalitat ha volgut fer un reconeixement a aquelles persones que s’han distingit per una aportació llarga i continuada al món de l’esport en aquest territori. Concretament, han estat Josep M. Alomà per la seva dedicació al món dels escacs, durant els vint-i-cinc anys a càrrec de l’entitat Club Escacs Masdenverge; el president del Club Twirling Tortosa durant 37 anys, JOAN MANEL MOMPEL i el documentalista esportiu Francisco Fuentes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.