11659549_417580435080914_8739641547011130071_n

(recull de comentaris cap a la nostre selecció)
-Hola Atletes, entrenadors, directius i acompanyants!!
Primer de tot felicitats a tots els que esteu dins, ja que vol dir que esteu seleccionats per viure una de les millors experiències de la vostra vida…. I això és representar la nostra terra en una competició internacional. I no només la nostra terra, sinó el nostre esport … el twirling.

-Moltes felicitats a tots per la feina ben feta!!!
Atletes heu fet un molt bon treball, heu suat molt i estic segura que tot aquest esforç serà recompensat. El més important és que disfruteu molt del que més us agrada i així que segur que tot anirà bé.
Als entrenadors gràcies per la vostra dedicació.

-Vinga nois i noies, tal com us va dir l’altre dia el nostre President sou la cara, els ulls i l’ànima del twirling Català, treballeu amb il·lusió, amb ganes, amb alegria, amb disciplina, … tal com jo sé que sou capaços de fer-ho, i disfrutareu de la nostra gran passió EL TWIRLING i ens fareu disfrutar a tots nosaltres. Endavant molta força, ànims als entrenaments que us queden, i VISCA LA SELECCIÓ CATALANA DE TWIRLING, IRLANDA 2015 !!!

-Anims selecció!! Tots sou uns grans atletes així que a demostrar-ho!! I sobretot demostrar
la feina ben feta!! Moltissima sort i a l’espera de les vostres notícies!!!
Visca la Selecció! I Visca Catalunya!!!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.