Guardons a la projecció internacional de les organitzacions Catalanes

El passat dimarts 5 d’Octubre una representació dels membres de la Federació Catalana de twirling van assistir a l’acte de lliurament dels Guardons a la Projecció Interancional de les Organitzacions Catalanes que es va celebrar al Palau de la Generalitat.

En aquest acte també es va fer la presentació del llibre “200 i +. La internacionalització de les entitats catalanes” on queda reflectit la FECT, com podreu veure més abaix a l’enllaç.

Aquí està la carta d’agraïment per la nostra participació.

Benvolguts, Benvolgudes,

Us agraïm un cop més la vostra resposta a la convocatòria a l’acte d’entrega de guardons a la projecció internacional de les organitzacions catalanes, que es va celebrar el passat 5 d’octubre al Palau de la Generalitat. L’acte va ser també un reconeixement a la tasca internacional de totes les entitats catalanes que, com la vostra, feu del món l’àmbit de la vostra actuació i, amb ella, projecteu també la vostra catalanitat i el nostre país. Agraïm també la gentilesa en la resposta i l’interès de totes aquelles entitats que, pels motius corresponents, no vareu poder assistir-hi.

En l’acte, en el qual varem gaudir de l’assistència de més de 230 persones, es va procedir a l’entrega dels guardons al PEN Català, en la categoria de reconeixement a la trajectòria internacional; a la Jove Cambra Internacional de Catalunya, en la categoria de reconeixement a la fita internacional i, finalment, al Sr. Fèlix Martí i Ambel, en la categoria de reconeixement personal a la tasca internacional.

En el marc de l’acte d’entrega de guardons també es va presentar el llibre “200 i +. La internacionalització de les entitats catalanes”, editat amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca internacional de les entitats catalanes membres d’organitzacions internacionals, així com presentar un recull d’experiències en aquest àmbit.

Aprofito l’avinentesa per comunicar-vos que podeu disposar del llibre en format digital tot accedint al següent enllaç.

Ignasi Doñate i Sanglas

Director General

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.