Escola catalana de twirling

CURS DE JUTGES 2013

Dates i llocs definitius del curs de jutges 2013 que realitzarà la FECT .

14-15 de Setembre a Tortosa ( Centre Cívic de Ferreries).

22 de setembre a Maçanet de la Selva ( local Ajuntament).

29 de setembre a Barcelona ( local del club twirling Triangle de Sants).

Recordeu podeu realitzar l’ingrès fins el dia 5 de setembre de 2013.

 

Gràcies a tots i molta sort !!!

 

Angi Mompel Cabrera

Responsable de l’Àrea de formació de la FECT

Curs de jutges 2013

Us informem des de la FECT que  estem treballant en l’Àrea de formació a tots els nivells, jutges que creiem que es el tema que te  més prioritat i ens preocupa mes a tots, atletes, tècnics, i fins i tot per a directius.

Passem a informar-vos del  curs que tenim en projecte a més curt termini, CURS DE JUTGES DE LA FECT, aquest curs es realitzarà durant el mesos  de Setembre i Octubre vinents, en funció de la gent que s’inscrigui es realitzarà un curs a cada zona de les actuals a la FECT, zona Sud, i zona Centre- Nord, o bé un curs general per a tots, per això de moment no us puc detallar tant bé les dates , però aproximadament seran els següents caps de setmana:

– 7 i 8    de Setembre

-14 i 15 de Setembre

-28 i 29 de Setembre

-12 i 13 d’Octubre

-26 i 27 d’Octubre

El curs tindrà una durada de 3 classes i dies de matèria teòrica- pràctica i 1 dia per examen, i si cal un altre per a possible recuperació.

El curs estarà impartit per Angel Escuin jutge internacional i jutge inscrit com a Català dintre de la  WBTF.

Aquest curs està dirigit per a nous jutges i també per a tots aquells que han jutjat alguna vegada i volen tornar a fer-ho. Ja que la propera temporada es treballarà amb el Role Model  nou que esta utilitzant la Mundial,  creiem convenient que tots els que vulguin jutjar el realitzen, per tal d’estar actualitzats.

Els preus del curs seran:

– Jutges que no hagin jutjat mai i no disposen de la llicència federativa 2013 de la FECT: 80 euros

– Jutges que han jutjat alguna vegada a la FECT , però que no disposen de la llicència federativa 2013 de la FECT: 60 euros

– Jutges penalitzadors i / o de pista que no disposen de la llicència federativa 2013 de la FECT: 50 euros.

Creiem que els preus son bastant assumibles per a tothom, perquè el que la FECT intenta es formar un gran equip de jutges per agilitzar les competicions i donar oportunitat a tots els clubs i persones que estiguen interessades o creguin  que poden aportar alguna cosa a la FECT en aquest departament a que ho facin. Per tant esperem la màxima col·laboració per part de tots els clubs.

Properament us informarem del curs que estem preparant per a atletes, així com també, d’un  curs per a tots els jutges que surtin d’aquest curs previ, juntament amb tots els jutges actuals de la FECT, per tal d’unificar criteris e intentar que tots els jutges que formen l’equip de jutges de la FECT utilitzen el mateix criteri de puntuació i estiguen el màxim compenetrats possible, aquesta es la la intenció de la FECT.

Us agrairé les vostres respostes el més aviat possible, per tal de muntar el curs amb dates i llocs més concrets, els quals us faré arribar quan puga tancar les inscripcions.

La data màxima per inscriure’s serà el 16 d’agost de 2013 i el pagament es farà efectiu  el primer dia del curs., les inscripcions les heu  d’enviar a:

escolacatalana@twirling.cat

Si teniu qualsevol dubte, podeu dirigir-vos  també als següents telèfons:

616026684, 977503029 o també al correu: angimompel@hotmail.com

Full d’inscripció (cliqueu a sobre)

Una salutació a tots i bon estiu.

 

Angi Mompel Cabrera

Responsable de l’Àrea de formació de la FECT

 

Curs de jutges 2011

Us adjuntem en la present, la PRE inscripció pels cursos de jutges que la Federació té previst fer el proper mes de septembre. Us pregem feu difusió entre els vostres associats.

Aquesta pre-inscripció, determinarà els llocs d´on s´impàrtiran els diferens cursos (per proximitat als cursillestes) i el preu, dependrà de la demanda de cadasqun d´ells.

Si preciseu més informació no dubteu en demanar-la al correu electrònic admistracio@twirling.cat

També les incripcións les teniu que fer arribar al mateix correu abans del 30 d´agost.

Preinscipció al curs de jutges 2011

Curs monitors

Estimats Presidents,

A continuació, us presentaré les bases per la matriculació al curs de monitors de la FECT, us recordem que la titulació de Monitor Nivell 1 de la FECT, és la mínima obligatòria per a obtenir llicència de tècnic a la FECT.

El curs consta de 10 hores lectives més 1 hora de examen teòric, la superació del mencionat examen a més de la assistència del 85% del curs, comportarà la obtenció del títol de Monitor Nivell 1 de la FECT.

Els titulats en MEF, INEF i/o CIATE genèric o d’altre disciplina hauran de superar el bloc específic. I aportar una copia del títol per afegir-la al seu expedient.

Les matèries del curs seran les següents:

  • Twirling: Iniciació i Preparatori (4h)
  • Preparació Física: Bàsica (2h)
  • Psicopedagogia: Iniciació (1h)
  • Reglament (2h)
  • 1ers Auxilis (1h)

Els requisits per la matriculació són:

  • Ser major de 16 anys
  • Ser titular de llicencia federativa de la FECT de l’any 2010
  • No estar suspès de les seves funcions per cap òrgan sancionador
  • Pagar els drets de matriculació, 15 euros al compte corrent de la FECT, Caixa Penedès 2081-0339-11-3300002533.
  • Enviar el full d’inscripció juntament amb el full d’ingrés al mail : escola@twirling.cat

Els cursos s’impartiran els dies 13 i 14 de Novembre i la segona els dies 20 i 21 de Novembre. A la localitat de Valls al CEIP Baltasar Segú, c/Creu de cames sn (s’entra pel descampat que hi ha al costat de la creu roja).

Atentament
Rubèn Pueyo
Vicepresident esportiu de la FECT

INSCRIPCIO MONITORS 2010

Horari del curs

Material de curs:

Els comentaris estan tancats.